Tilpasninger

Tilpasse søylene til dine behov

Vi kan levere søylene ferdig utskjært for drager. Alt vi trenger er målene på drageren søyla skal stå under. Vi kan også kappe søylene på nøyaktig lengde, men husk at det er viktig at de ikke blir for korte. I de fleste tilfeller vil det være lurt å bestille søylene på overmål da de er enkle å tilpasse på byggeplass. Har vi mulighet vil vi også hjelpe til med søyler for de som ønsker andre diametre enn standard. Dette vil derimot øke arbeidsmengden for oss, så det kan være lurt å ta kontakt angående pris.

1. Utskjæring av drager

Der man ønsker å bruke utskjæring for drager, er det fullt mulig å få utført dette av oss. Under ser du ulike alternativer for utskjæringer. Har du andre ønsker, så ta kontakt og vi vil se hva vi kan gjøre.

Gjennomgående

Hakk inn i søyla

90 grader

2. Nøyaktig mål

Det som er viktig å tenke på når man bestiller søyle på nøyaktig mål, er at man trekker fra topputstyr på 13 cm og betongsokkel på 7 cm der tilbehør benyttes.

Skal det skjæres ut for drager skal derimot dragerens lengde være inklusive i det totale målet.

 

3. Ferdig grunnet

Vi kan levere søylene ferdig grunnet. De er da sprøytemalt to ganger, og pusset mellom strøkene. Du kan da vente opp til to år føre du maler over. Fargen vi bruker er S0502Y, eller bomull som fargen heter. Dette er den nye standard hvitfargen som brukes på vinduer, lister osv.

Få komplett pris

Bruk vår priskalkulator for å finne nøyaktig pris på søyler og tilbehør. 

Priskalkulatoren kan også være et nyttig verktøy for å sjekke om du har tenkt på alt før du bestiller søyler. 

Bygg og få pris nå

Siden 1930