Tilpasninger

La oss gjøre montering av søylen enda enklere - eller få søylene skreddersydd helt etter dine behov.

Utskjæring for drager

Der man ønsker å bruke utskjæring i søylen for drager, er det fullt mulig å få utført dette av oss. Har du andre ønsker enn hva som vises her, ta kontakt og vi ser hva vi kan gjøre.

Gjennomgående

Innhakk

90 grader

Nøyaktige mål

Det som er viktig å tenke på når man bestiller søyle på nøyaktig mål, er at man trekker fra topputstyr på 13 cm og betongsokkel på 7 cm der disse benyttes. Skal det skjæres ut for drager skal derimot dragerens lengde være inklusive i det totale målet.
Det er enkelt å tilpasse søylene på byggeplass, så det kan være lurt å ha noen cm ekstra for å være sikker. En for kort søyle er dessverre ikke mulig å skjøte dersom den skulle vise seg å bli for kort.

Ferdig grunnet

Vi kan levere søylene ferdig grunnet. De er da sprøytemalt to ganger, og pusset mellom strøkene. Du kan da vente opp til to år før du maler over. Standardfargen vi bruker er S0502Y(bomull), men de kan grunnes i alle NCS- og RAL fargekoder.

Spesialtilpasset diameter

Har vi mulighet vil vi også hjelpe til med søyler for de som ønsker andre diametre enn standard. Dette vil derimot øke arbeidsmengden for oss, så det kan være lurt å ta kontakt angående pris.